Вітємо Вас на сайті юридичної консультації Гость!
Среда, 24.04.2024, 12:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS


Мапа сайту
Календар

Праздники Украины

Курси валют

відвідувачі сайту
Главная » 2013 » Март » 14 » ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ ВИКЛАДАЧІВ - ЗАПОРУКА ПЛІДНОЇ ПРАЦІ
23:13
ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ ВИКЛАДАЧІВ - ЗАПОРУКА ПЛІДНОЇ ПРАЦІ


 

Метою освітньої діяльності педагогічного колекти­ву Верхньодніпровського коледжу € підготовка ново­го покоління економістів, фінансистів, бухгалтерів та юристів - здатних працювати в ринкових умовах. В основі діяльності коледжу велике значення приділяєть­ся підвищенню кваліфікації педагогічного персоналу, адже саме їм належить забезпечити – високий рівень знань студентів та набуття ними практичних навичок.

Уже стало доброю традицією, після закінчення І семестру та підведенням підсумків навчально-вихов­ної роботи, викладачі коледжу проводять семінари - заняття по обміну досвідом роботи та методами впро­вадження в навчальний процес інноваційних техно­логій, бо саме ці складові направлені на підвищення якості освіти, конкурентоздатності майбутніх фахівців.

Під час проведення семінарів було розглянуто цілу низку важливих питань про дотримання здорового способу життя викладачів та студентів, їх навчання та відпочинку.

Відкривав семінар та зупинявся на проблемних пи­таннях, підвищенням якості знань студентів директор коледжу Карпенко А.М.

Велика увага приділялася таким питанням: покра­щення матеріально-технічної бази та застосування інноваційних методів навчання на основі сучасних навчальних програм, які відповідають вимогам вищої освіти, з цих питань виступили заступники директора з НР - Довгань Л.П. та НВР - Рось Я.І.

Поділилися запровадженням нових нетрадиційних методів навчання студентів викладачі Коваль М.М., Семенченко З.І., Зелений В.М., Ніколаєва Т.О., Корот­ких О.Р., Шушура Л.Г., Котляр Н.Я., Чорноіван О.М., Галицька Л.Є.

З новітніх технологій вирощування сільськогоспо­дарських культур цікаву інформацію підготувала вик­ладач Семисал Н.А.

Про зарубіжний досвід підготовки фахівців розпов­іла Бондар І.В.

Студентське самоврядування та перспективи розвит­ку співпраці з студентами розкрили в своїх виступах завідуючі відділеннями Борох О.В., Романець О.А.

Новаціями щодо змін в податковому законодавстві України, які набули чинності з 01.01.13 року на семі­нарі поділилась викладач фінансових дисциплін Кожаліна Н.П., яка ознайомила присутніх зі змінами вне­сеними до Податкового кодексу України та інших за­конодавчих актів стосовно адміністрування єдиного соціального внеску, податку на прибуток, податку на майно, ПДВ.

Під час таких занять кожний викладач поглиблює свої професійні знання, збагачується духовно. Це є своєрідним поштовхом творчого розвитку викладача та його педагогічної майстерності.

Л. ДОВГАНЬ, заступник директора з НР.

Н.КОЖАЛША, викладач фінансових дисциплін.

Категория: Новости города | Просмотров: 640 | Добавил: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Відео
...
офіційно