Вітємо Вас на сайті юридичної консультації Гость!
Пятница, 29.03.2024, 09:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS


Мапа сайту
Календар

Праздники Украины

Курси валют

відвідувачі сайту
Главная » 2013 » Март » 14 » Юридична Консультація
23:18
Юридична Консультація

Юридична Консультація

 

Студентський юридично-консультаційний центр «Юридична консультація "Правовик"» є навчально-практичним підрозділом Верхньодніпровського аграрного коледжу Дніпропетровської Аграрного Університету.  Діяльність юридичної консультації є частиною навчального процесу. Мета роботи центру - закріплення та поглиблення теоретичних знань студентів, які вони здобули при вивченні фахових навчальних дисциплін. Працюючи у юридичній консультації студенти отримують досвід і навички майбутньої професії «юрист». Тут вони формують професійні уміння для прийняття самостійних рішень, що так необхідно для роботи юриста.

Основними перевагами в роботі юридичної консультації є надання безкоштовної правової допомоги з питань захисту конституційних прав і свобод громадян та організацій; цивільного, житлового, сімейного, трудового права, а також соціального та пенсійного забезпечення; правового регулювання підприємницької та інвестиційної діяльності; захисту прав молоді та неповнолітніх тощо.

Юридична консультація «Правовик» Верхньодніпровського аграрного коледжу допомагає студентам на практиці здобути знання та навички роботи з юридичними документами, спілкуватися з людьми, що потребують юридичної допомоги. Саме тут студенти спілкуються з кваліфікованими юристами і вчаться у них. Тому, проходження практики є важливим проміжним етапом між завершенням навчання у вищому навчальному закладі і початком трудової діяльності».

Діяльність юридичної консультації є початковим етапом ознайомлення студентів з обраною спеціальністю, що дозволяє усвідомити цінність і значення отриманих теоретичних знань та оволодіти технікою застосування цих знань на практиці. Така форма навчання набагато цінніша за класичні практичні заняття, які практикуються більшістю навчальних закладів, оскільки дає змогу спілкуватися населенням, яке потребує юридичної допомоги, а також сприяє розвитку навичок спілкування, аналізу інформації методами психології, що необхідні кожному юристу в його повсякденній роботі. З іншого боку - відбувається вдосконалення рівня правової освіти та культури населення, створюються належні умови для набуття громадянами правових знань, забезпечення їх конституційного права знати свої права та обов’язки.

Юридична обізнаність є важливою складовою успіху у справі, тому що вчасно вчинена та чи інша дія допоможе досягти позитивного результату.

Кожен юрист може навести безліч прикладів того, коли через юридичну необізнаність громадянам доводиться роками брати участь в судових процесах, або «оббивати» пороги державних установ.

У пошуках якісної юридичної допомоги зараз надзвичайно легко натрапити на необізнаного та некваліфікованого юриста, який, взявши з вас істотну суму грошей, нездатний навіть правильно скласти позовну заяву.

Тому, при виборі правової допомоги, необхідно бути впевненим у чесності та добросовісності надання юридичних послуг,  «Юридична консультація «Правовик»» Верхньодніпровського коледжу ДДАУ сподіваємось, виправдає покладені на неї сподівання.

             Якщо ви потребуєте допомоги, звертайтесь до «Юридичної

консультації «Правовик»» . Консультантами юридичної консультації  є студенти старших курсів факультету «Правознавство», які надають правову допомогу громадянам в тому числі (соціально незахищеним верствам населення), під керівництвом викладачів-консультантів  безкоштовно.

Категория: Новости города | Просмотров: 884 | Добавил: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Відео
...
офіційно